preskoči na sadržaj

Osnovna škola Brezovica

Login
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest
Autor: Snježana Grgec, 6. 1. 2021.

Poštovani roditelji i dragi učenici,

Zadnjih dana svjedočili smo seriji potresa koji su potresli područje Siska, Petrinje i Zagreba. Obzirom da su se ti potresi osjetili i na području naše škole i područnih škola želim Vas izvijestiti o posljedicama potresa i radnjama koje škola poduzima glede otklanjanja istih i osiguranja sigurnog boravka učenika u školskim zgradama.

Nakon svakog potresa svi školski objekti na svim lokacijama su pregledani te je o nastalim oštećenjima obaviješten Gradski ured za obrazovanje.

U područnoj školi Donji Dragonožec koja je najviše stradala u tijeku su radovi na utvrđivanju štete, procjeni sigurnosti zgrade kao i izradi plana sanacije i otklanjanje oštećenja.

U Područnoj školi Demerje su izvršeni popravci krovišta iznad ulaza u školu te je ukolnjen oštećeni dimnjak.

Škola je u stalnom kontaktu sa Gradskim uredom, izvođačima radova i ostalim nadležnim institucijama i stručnjacima te će poduzeti sve da se osigura siguran nastvak nastave u drugom polugodištu samo u onim objektima za koje stručne službe potvrde da su sigurni za boravak i izivođenje nastave.

O svim promjenama i novostima vezano uz radove na sanaciji škole i povratku u školu obaviještavt ćemo Vas putem naših web stranica.

S poštovanjem

Darko Rogalo
Ravnatelj OŠ Brezovica


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju